SECURIT TAFELLAMP MALTA ZWART 21CM
Artikel nr: 716121

Securit tafellamp Led dimbaar Malta zwart 21cm.

Ervaar de evolutie van verlichting met de Wireless Wonders.

MaltaZwarte LED Tafellamp van Securit.

Verlicht uw terras, tafel of bar met deze draadloze design tafellamp. Waterbestendige lamp met geïntegreerde LED verlichting en batterij. Dimbaar warm wit licht. Met de bijgeleverde USB kabel eenvoudig op te laden. Ideaal voor binnen en buiten.

Deze Securit Malta Lamp is uw perfecte verlichtingsgezel. Deze draadloze designtafellamp heeft een mooi ontwerp en biedt stijlvolle en toch efficiënte LED-verlichting, die voor een warme en gastvrije sfeer zorgt. Bovendien is deze moderne lamp gemaakt van gegalvaniseerd metaal om een ​​uitzonderlijke robuustheid te garanderen, terwijl het lichte gewicht behouden blijft. Hij is gemakkelijk te verplaatsen en past zich aan al uw verlichtingsconfiguraties aan.

Met een indrukwekkende batterij van 5200 mAh biedt de Malta tafellamp 15 tot 20 uur lichttijd, zonder dat hij hoeft te worden opgeladen. Hij laadt op met magnetische connectoren, waardoor u tijd bespaart omdat u aan het einde van de dag niet meer naar stopcontacten hoeft te zoeken. Het is de ultieme oplaadbare bureaulamp voor iedereen die betrouwbare, duurzame verlichting nodig hebben.

De Malta tafellamp is even veelzijdig als mooi. De verlichting is dimbaar, waardoor u de sfeer van uw ruimte kunt aanpassen aan uw behoeften. of je nu zacht licht nodig hebt voor een romantisch diner of heldere verlichting voor een levendige receptie, met deze verstelbare tafellamp zit je goed. 

  • Draadloze LED-tafellamp inclusief magnetische snellaadkabel
  • Waterafstotend
  • Modern en elegant ontwerp
  • Stevig gegalvaniseerd metaal
  • Krachtige 5200 Mah-batterij
  • Handig magnetisch opladen

€ 64,90 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

4 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over SECURIT TAFELLAMP MALTA ZWART 21CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.